Υποδομές: Ξεκίνησε η Ακαδημία της ΑΕ Εχιναίων


Άρχισαν οι εγγραφές καθώς και οι προπονήσεις της Ακαδημίας της ΑΕ Εχιναίων και την εκμάθηση των παιδιών ανέλαβε ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Γιάννης Περιβολιώτης.

Ο σπόρος της Ακαδημίας που μπήκε πριν λίγα χρόνια, ανθίζει στο γήπεδο των Ραχών και τα δείγματα της ομάδας της Ανατολικής Φθιώτιδας είναι απτά και αισιόδοξα, με το ενδιαφέρον των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών έκδηλο.

Έτσι φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης bambini, junior, αλλά και αγωνιστικά όπως Προπαίδων, Παίδων και Νέων, με συμμετοχή στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Αναλυτικά

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App