Υποδομές: Βροχή οι προτάσεις για τον Δημήτρη Ζιάκα


Στο στόχαστρο πολλών ομάδων έχει μπει ο Λαρισαίος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ζιάκας.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, έμεινε ελεύθερος από την Κ20 του Ολυμπιακού, όπως πολλοί ποδοσφαιριστές και εξετάζει τις προτάσεις που έχει.

Ο Δημήτρης Ζιάκας είναι γεννημένος το 2000, είναι γιος του παλαίμαχοιυ ποδοσφαριστή της ΑΕΛ, Τηλέμαχου Ζιάκα και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαρικά βήματα στην ακαδημία του Θοδωρή Βουτυρίτσα.
Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα και μεταγράφηκε στην Κ17 του Ολυμπιακού, όπου ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος.
Αγωνίζεται ως μέσος.

Πέρυσι ανέβηκε στην Κ20 και είχε συμμετοχή σε πολλά παιχνίδια.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App