Υποδομές: Οι βραβεύσεις στο 1ο Παμφθιωτικό Τουρνουά (photos)


Φωτογραφίες: Μαρία Παληαλέξη – Ηλίας Ζαχάρης – Κώστας Ιωάννου

Πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των Δημοτικών Σχολείων Λαμίας και Φθιώτιδας, αλλά και των Ακαδημιών Ποδοσφαιρού, που συμμετείχαν στην 1η ημέρα του 1ου Παμφθιωτικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου για την ενίσχυση των δράσεων του οργανισμού «Το χαμόγελο του Παιδιού».

Ήταν όλοι νικητές, όλα τα Δημοτικά Σχολεία και όλες οι Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες, μιας και ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθεί η κοινωνική προσφορά μέσα από τον αθλητισμό.

Πραγματικά η εικόνα των χαμογελαστών παιδικών προσώπων ήταν η κορύφωση μιας πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης.

Δείτε το φωτορεπροτάζ
* Το Speaker.gr έχει τη συναίνεση προβολής προσώπων από τους κηδεμόνες όλων των ακαδημιών, όχι των δημοτικών σχολείων.
Βάση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, θολώσαμε τις φωτογραφίες, μόνο των Δημοτικών Σχολείων.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App