Υποδομές: Τσέκαρε ταλεντάκια ο ΠΑΟΚ στη Λαμία


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο Φραντζή, το camp του ΠΑΟΚ για το Προπονητικό Κέντρο της Στερεάς Ελλάδας, όπου οι ιθύνοντες του Δικέφαλου του Βορρά, τσέκαραν ταλεντάκια γεννημένα από το 2006 έως το 2009.

Το camp διεξήχθη σε τρία μέρη.

Το πρώτο περιελάμβανε σεμινάριο των προπονητών από τις ακαδημίες που προσήλθαν.

Το δεύτερο μέρος όπου ο Υπεύθυνος Προπονητής Aξιολόγησης και Ανίχνευσης (scouting) των Ακαδημιών και των Τμημάτων Υποδομής Αλέκος Θεοδωρίδης, μαζί με τον προπονητή της Κ12 του ΠΑΟΚ, Στέλιο Μπίκα, είδαν τα ήδη προεπιλεγμένα 40 ταλέντα από 6 ακαδημίες του Προπονητικού Κέντρου της Λαμίας.

Το τρίτο μέρος είχε προεπιλογή ταλέντων από παιδιά γεννημένα το 2007-08-09, από του ίδιους προπονητές, από συνεργζόμενες ακαδημίες και μη.
Συνολικά 17 ακαδημίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και πάνω από 100 λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές, έδωσαν το παρών στις προεπιλογές.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App