Υποδομές: Τα δοκιμαστικά του ΠΑΣ Λαμία (3η ημέρα – photos)


Τελευταία ημέρα των δοκιμαστικών αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών από τον ΠΑΣ Λαμία και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Συνολικά πάνω από 100 παιδιά πέρασαν από κόσκινο από το τεχνικό επιτελείο, έχοντας δύσκολο έργο, αφού με την παραμονή του ΠΑΣ Λαμία στη Super Legue, μεγάλωσε το ενδιαφέρον πολλών νέων ποδοσφαιριστών για να στελεχώσουν τα τμήματα υποδομής Κ17 και Κ20.

Βέβαια η σάρωση των ταλέντων δεν σταματά εδώ, αφού θα επαναληφθούν οι αξιολογήσεις μετά τις Πανελλήνιες εξετάσεις οι οποίες θα είναι τελικές, με τα παιδιά να περνάνε από μικροσκόπιο για να ανάψει το πράσινο φως της απόκτησής τους από τους κυανόλευκους.

Στα θετικά είναι η απόφαση του μεγαλομέτοχου του ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου, με τη διευκόλυνση ποδοσφαιριστών να διαμείνουν στη Λαμία με ευθύνη της ΠΑΕ, αν και εφόσον το τεχνικό επιτελείο εισηγηθεί την απόκτησή τους.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

 

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App