Υποδομές: Στο Δίκτυο της ΑΕΚ η Ακαδημία Ποδ. Μώλου


Στο Δίκτυο των συνεργαζόμενων Ακαδημιών της ΑΕΚ (AEK FC DEVELOPMENT NETWORK), ανήκει και επίσημα η Ακαδημία Ποδσφίρου Μώλου, όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ

Το AEK FC DEVELOPMENT NETWORK καλωσορίζει στο δυναμικό του Δικτύου Ακαδημιών την ομάδα ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΩΛΟΥ που εδρεύει στο Μώλο στο δήμο Καμένων Βούρλων (Φθιώτιδα).

Ο Σύλλογος ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΩΛΟΥ ιδρύθηκε το 2015  έχοντας πάρει μέρος όλα τα χρόνια στα πρωταθήματα υποδομής της Ε.Π.Σ.ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ σε όλες τις κατηγορίες αναπτυξιακών ηλικιών.

Η ομάδα λειτουργεί στα δημοτικά γήπεδα Μώλου και Καινουρίου, το οποίο απέχει 10 χιλ. από την πόλη του Μώλου και περιλαμβάνει όλα τα ηλικιακά τμήματα , τα οποία λειτουργούν με διπλωματούχους προπονητές.

Υπεύθυνος προπονητικού προγράμματος ακαδημίας: κ. Ρουμελιώτης Κωνσταντίνος κάτοχος διπλώματος UEFA B΄
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6973828095-6973828045

Η ΑΕΚ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΩΛΟΥ και οι προσδοκίες του συλλόγου μέσα από τη συνεργασία με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ να γίνουν πραγματικότητα.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App