Υποδομές: Πρωτιές για το Προπονητικό Κέντρο Λαμίας του ΠΑΟΚ


Με πρωτιές φορτωμένες στις αποσκευές του ήρθαν τα αξιολογημένα παιδιά του Ποπονητικού Κέντρου Λαμίας, από το 1ο Τουρνουά Προπονητικών Κέντρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το 2018.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 10/2 πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε η 2η Φάση του 1ου Τουρνουά Προπ. Κέντρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στα Αθλητικά Κέντρα του «Μακεδονικού» και των «Λεόντων» στη Θεσσαλονίκη.
Να θυμίσουμε πως η Α’ Φάση είχε πραγματοποιηθεί στις 13/1 στις ίδιες εγκαταστάσεις.

Οι ηλικίες που αξιολογούνταν ήταν 2005, 2006, 2007 και 2008, ενώ συμμετείχαν 10 Προπονητικά Κέντρα.

Το Προπονητικό Κέντρο της Λαμίας, πέτυχε πρωτιές σε όλες τις ηλικίες, αναλυτικά:

Ηλικία 2007: 1η και αήττητη / 6 νίκες

Ηλικία 2008: 1η και αήττητη / 6 νίκες

Ηλικία 2005: 1η και αήττητη / 6 νίκες

Ηλικίας 2006: 1η με 5 νίκες και 1 ήττα

Το γκρουπ των ομάδων ήταν:
Λαμία (Στ. Ελλάδας & Θεσσαλίας), Δυτ. Μακεδονίας, Δράμας, Βόρειος Έβρος, Θράκη και Κέρκυρα.

Οι ακαδημίες που απαρτίζουν το Προπονητικό Κέντρο της Λαμίας, είναι από Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία:

Ακαδημία Ποδ. Λαμίας, Αίαντας Λαμίας, Αίαντας Λοκρίδας, Ποδ. Ακαδ. Λοκρίδας, Διόνυσος Αμφίκλειας, Παμμωλιακός, Μαλιακός Στυλίδας, ΑΕ Νέου Κρίκελλου, Καρπενήσι 2002, Άθλος Αλμυρού, ΑΟ Νέας Αρτάκης Κύζικος, ΠΑΟΚ Κόκκινου.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App