Υποδομές: Νέα ήθη στις Μικτές Φθιώτιδας


«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει η λαϊκή παροιμία και αυτό ακριβώς κάνει η ΕΠΣ Φθιώτιδας, η οποία προετοιμάζει τις Μικτές Ομάδες της για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, αλλάζει όλο το σκεπτικό, η λειτουργία και η δομή των προπονήσεων των Μικτών Ομάδων Φθιώτιδας και κατ’ επέκταση της αξιολόγησης, ώστε να συσταθούν αυτές οι δύο ομάδες Παίδων  και Νέων εν όψη του Πρωταθλήματος.

Ήδη από σήμερα πραγματοποιούνται προπονήσεις για τα παιδιά που θα απαρτίζουν τη Μικτή Νέων και είναι γεννημένα τα έτη 2003 και 2004, ώστε να αξιολογηθούν και να προετοιμαστούν από τώρα για το Πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων 2018-19.

Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα μπουν στη διαδικασία αυτή τα παιδιά που θα βρίσκονται στη Μικτή Παίδων και έχουν γεννηθεί τα έτη 2005-06.

Σήμερα λοιπόν και κάτω από δυνατή βροχή στις 8 το βράδυ, έγινε η πρώτη προπόνηση των Νέων υπό τις οδηγίες του Εκλέκτορα-προπονητή Θανάση Νεοχωρίτη, ενώ θα ακολουθήσουν πολλές άλλες και όπως προαναφέραμε, σειρά θα πάρουν οι Παίδες με Εκλέκτορα-προπονητή το Νίκο Τσικρά.

Πραγματικά χρίζει προσοχής η ενέργεια αυτή της ΕΠΣ Φθιώτιδας, αφού μην ξεχνάμε πως οι προπονήσεις των Μικτών ήταν ελάχιστες και τα παιδιά μαζεύονταν λίγο πριν τον αγώνα ή έκαναν μία προπόνηση πριν τον αγώνα και δεν υπήρχαν καθόλου φιλικά προετοιμασίας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App