Υποδομές: Η Φθιώτιδα υποδέχθηκε «Το χαμόγελο του παιδιού»


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμίας στην οδό Αινιάνων, η συνέντευξη Τύπου για το 1ο Παμφθιωτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων και Ακαδημιών, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 και Παρασκευή 18 Μαϊου στο ΔΑΚ Λαμίας και συν-διοργανώνουν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμίας, η ΕΠΣ Φθιώτιδας, για την ενίσχυση των δράσεων του εθελοντικού οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».

Το παρών έδωσαν όλοι οι φορείς του τόπου, οι οποίοι αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία και έδειξαν την ευαισθησία τους.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λαμίας, η ΕΠΣ Φθιώτιδας, ο ΠΑΣ Λαμία, τα Σώματα Ασφαλείας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, το Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Θεσσαλίας, η Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και εκπρόσωποι διαφόρων συλλόγων.

Μάλιστα ο Δήμος Λαμίας, ανακοίνωσε και τις παράλληλες δράσεις την ώρα της διεξαγωγής του τουρνουά  που είναι:

  • Στο πλαίσιο του Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος με την κινητή μονάδα του Οργανισμού σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και λήψεις σιέλου για εγγραφή στο Μητρώο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών σε ενήλικες από 18-40 ετών.
  • Παράλληλα την Παρασκευή 18 Μαΐου από τις 17.00 έως 20.30 θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία σε ενήλικες με το κινητό συνεργείο αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας

Δείτε το φωτορεπορτάζ

 


Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App