Υποδομές: Εργομετρικές αξιολογήσεις στην Ακαδημία Μώλου


Εργομετρικές αξιολογήσεις θα πραγματοποιήσει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου την Τρίτη 6 Νοεμβρίου από στις 14:30 και μετά.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου, ανήκει στο δίκτυο των Σχολών της ΑΕΚ και θα πραγματοποιήσει τις αξιολογήσεις και για παιδιά εκτός του δικτύου των Σχολών, έτσι ώστε να προσαρμοστεί ένα πρόγραμμα ποιοτικό και εκπαιδευτικό για κάθε παιδί.

Τα ηλικιακά τμήματα αφορούν παιδιά γεννημένα 2003-04 (Παίδες-Έφηβοι) και 2005-10 (Προπαίδες, Junior, Mini, Bambini)

Το πρόγραμμα θα τρέξουν οι Κώστας Ρουμελιώτης και Ελένη Μιντζιβύρη, ενώ πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής στα εξής τηλέφωνα:

Κώστας Ρουμελιώτης: 6973828075
Ελένη Μιντζιβύρη: 6973828045

Αναλυτικά

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App