Υποδομές: Αυλαία με χαμόγελα στο ΔΑΚ (photos)


* Φωτογραφίες: Μαρία Παληαλέξη – Ηλίας Ζαχάρης

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε σήμερα η αυλαία του 1ου Παμφθιωτικού Ποδοσφαιρικού Τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17-18 Μαΐου στην πόλη της Λαμίας και συγκεκριμένα στο ΔΑΚ της πόλης, όπου ομάδες παιδιών από Δημοτικά Σχολεία της πόλης αλλά και Τμήματα Υποδομών ομάδων του Νομού, αγωνίστηκαν με στόχο να ενισχύσουν την προσπάθεια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως και την πρώτη μέρα έτσι και χθες έγιναν αγώνες το πρωί και το απόγευμα της Παρασκευής ενώ το βράδυ, έγιναν οι βραβεύσεις εκ μέρους του Οργανισμού, σε όσους βοήθησαν και πρόσφεραν για να είναι όλα στην εντέλεια και να μείνουν οι άριστες εντυπώσεις σε όλους όσους συμμετείχαν ή το παρακολούθησαν.

Έτσι οι άνθρωποι του Οργανισμού, βράβευσαν την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμιέων και τους υπόλοιπους Δήμους της Φθιώτιδας που στάθηκαν αρωγοί στην πραγματοποίηση του Τουρνουά, την ΕΠΣ Φθιώτιδας και όλους τους υπόλοιπους φορείς που με το δικό τους τρόπο συνεισέφεραν στο να γίνει ο στόχος  πραγματικότητα.

Αναμφίβολα η έκπληξη και πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς, δεν ήταν άλλη από την αποκάλυψη και το δώρο του μεγαλομέτοχου του ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιά Παπαϊωάννου, που δώρισε στο Χαμόγελο του Παιδιού της Φθιώτιδας, ένα αυτοκίνητο, εφοδιασμένο με τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε αν χρειαστεί να «μετατραπεί» σε όχημα πρώτων βοηθειών.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού, ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ Λαμία για το πολύτιμο και σπουδαίο δώρο του, ενώ ο ίδιος ο κ. Παπαϊωάννου, σημείωσε εμφανώς συγκινημένος, πως κάθε παιδί χρειάζεται βοήθεια, πόσο μάλλον όλα αυτά τα παιδιά που βοηθάει ο Οργανισμός και πως το δώρο του ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει για να ενισχύσει το έργο του Οργανισμού στην περιοχή μας.

Με τα χαμόγελα να περισσεύουν, κλείστηκε το επόμενο ραντεβού για παρόμοιες εκδηλώσεις στην πόλη της Λαμίας,  η οποία σημειωτέων έδειξε το δρόμο της συν-διοργάνωσης των φορέων και των θεσμών.

Τέλος η όλη εκδήλωση έκλεισε με συναυλία από το Λυρικό Ωδείο Λαμίας, που έδωσε ένα ξεχωριστό μουσικό χρώμα στη διοργάνωση.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App