Υποδομές: Ανανέωσαν οι Τσικράς και Νεοχωρίτης στις Μικτές Φθιώτιδας


Ανανέωσαν και συνεχίζουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο στις Μικτές Ομάδες Φθιώτιδας, οι Ενωσιακοί Προπονητές, Νίκος Τσικράς και Θανάσης Νεοχωρίτης.

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Τσικράς βρίσκεται για 6 χρόνια στις Μικτές Ομάδες Φθιώτιδας και πέρυσι ηγούνταν της Ομάδας Παίδων, ενώ ο Θανάσης Νεοχωρίτης συνεχίζει για 3 χρόνια στο τιμόνι της Ομάδας Νέων.

Ο Νίκος Τσικράς, βρίσκεται εδώ και χρόνια στα τμήματα υποδομών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας ως προπονητής και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτές τις ηλικίες.
Είναι κάτοχος Διπλώματος Uefa B’.

Ο Θανάσης Νεοχωρίτης ως προπονητής,  έχει περάσει από:
Ανδρούτσος Γραβιάς, Ολυμπιακός Λαμίας, ΑΣ Λαμία,  Ηρακλής Ροδίτσας, και Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας.
Είναι κάτοχος Διπλώματος Uefa A’.

Τέλος και οι δύο είναι προπονητές στο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Στερεά Ελλάδα με έδρα τη Λαμία.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App