Υποδομές: Οι ακαδημίες έπαιξαν για «Το χαμόγελο του Παιδιού» (photos)


Φωτογραφίες: Μαρία Παληαλέξη – Ηλίας Ζαχάρης

Οργασμός ποδοσφαιρικών ταλέντων στο ΔΑΚ Λαμίας, στο 1ο Παμφθιωτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου από τη συμμετοχή των ακαδημιών της Λαμίας και της ευρύτερης περιοχής, για τον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού».

Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν τις ποδοσφαιρικές τους αρετές για καλό σκοπό από το απόγευμα έως το βράδυ και κάτω από το φως των προβολέων, έδειξαν το ταλέντο τους στο γήπεδο που παρακολουθούν τα ινδάλματά τους κάθε Κυριακή, στο γήπεδο του ΠΑΣ Λαμία.

Όπως και το πρωί τα Δημοτικά Σχολεία της Φθιώτιδας που αγωνίστηκαν και έκαναν παράλληλες δράσεις, έτσι και το απόγευμα οι ακαδημίες ποδοσφαίρου πήραν με τη σειρά τους και αυτές μέρος στην εκδήλωση, δίνοντας διαστάσεις γιορτής.

Με το μότο 1056 χαμόγελα και 1056 γκολ, ο οργανισμός «Το χαμόγελο του παιδιού», αγκαλιάστηκε από τη Λαμία και τη Φθιώτιδα, ώστε η διοργάνωση να γίνει θεσμός και ήδη έχει κλειστεί το ραντεβού για του χρόνου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App