Χορός: 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ χορού Δημοτικών Σχολείων


Πραγματοποιήθηκε σήμερα(1/6) στο 16ο Δημ. Σχολείο Λαμίας, το 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ χορού Δημοτικών Σχολείων.
Το παρών έδωσαν όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Φθιώτιδας και παρουσίασαν ένα μοναδικό θέαμα με σύγχρονους και παραδοσιακούς χορούς.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημ. Σχολείου Λαμίας, την εποπτεία είχε ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας και  τον συντονισμό η Ομάδα Φυσικής Αγωγής Νομού Φθιώτιδας.
Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα των Περιφερειακών Διευθύνσεων Π.Ε & Δ.Ε Στερεάς Ελλάδας και Νομού Φθιώτιδας, καθώς και του Δήμου Λαμίας.
Το τελετουργικό είχε βραβεύσεις των εκπαιδευτικών και γυμναστών, ενώ στη συνέχεια έγιναν οι παρουσιάσεις των προγραμμάτων κάθε σχολείου.
Από την Πρωτοβάθμια Περιφέρεια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, παραβρέθηκε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Στ. Ελλάδας Χρήστος Δημητρίου, ο βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης, από το Δήμο Λαμίας ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης, η αντιδήμαρχος σε θέματα Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας Βίβιαν Αργύρη.
Το παρών έδωσαν η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, ο πρώην δήμαρχος Λαμίας Γιώργος Κοτρωνιάς και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ραπτοπούλου.

Δείτε στιγμιότυπα και το σχετικό φωτορεπορτάζ

 

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App