Β’ Φθιώτιδας: Δόξα Ζηλευτού – Ατρόμητος Παλ. Γιαννιτσούς 0-0 (photos)


Η λευκή ισοπαλία ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, Δόξα Ζηλευτού–Ατρόμητος Παλ. Γιαννιτσούς, στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του 3ου ομίλου στη Β’ Φθιώτιδας.

Με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, να δημιουργούν φάσεις αλλά να μην καταφέρνουν να σκοράρουν, απέναντι σε μια ομάδα που στάθηκε καλά μέσα στο γήπεδο και τελικά πήρε αυτό που ήθελε.

Η βαθμολογική διαφορά ήταν αυτή που καταμαρτυρούσε τη δυναμική των δύο ομάδων, όμως μέσα στο γήπεδο η πραγματικότητα έδειξε πως η πράξη απέχει από τη θεωρία, αφού η Δόξα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της, την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Δόξα Ζηλευτού (Ν. Κουκουγιάννης)
Κορδάς, Σταμπολίδης Δ (80′ Παπαχρήστος), Ντίνος, Ντζιαβός, Γεράνης,
Νέλλας Β, Νέλλας Α, Σταμπολίδης Χ (84′ Πολύμερος), Παπαδογιάννης, Αθανασιάς, Διώτης (67′ Καραϊσκος).

Ατρόμητος Π. Γιαννιτσούς (Α. Παπακώστας)
Γρίβας, Δεληγιάννης, Καραντώνης Π, Καραντώνης Γ, Παναγής,
Παφίλης, Μπαρμπούνης, Τσατάλας (72′ Δερνίκας), Αρβανίτης (72′ Λάμπρου), Χριστόπουλος, Μπέλεχας.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App