Β’ Φθιώτιδας: Αλλαγή ώρας λόγω του αγώνα Λαμία-Λάρισα


Στην αλλαγή ώρα έναρξης των παιχνιδιών στη Β’ Κατηορία Φθιώτιδας, προχώρησε η ΕΠΣ Φθιώτιδας, λόγω του παιχνιδιού του ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΛ για τη Super League.
Έτσι τα παιχνίδια την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θ έχουν ώρα έναρξης μια ώρα πριν, αντί στις 15:00 θα αρχίσουν στις 14:00.

Αναλυτικά:

Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της  Επιτροπής  Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Φ. όλοι οι αγώνες του Πρωταθλήματος  της  Β! Κατηγορίας  που  είναι  προγραμματισμένοι  να   διεξαχθούν  την   Κυριακή 17/12/2017     θα  έχουν  ώρα  έναρξης  14.00,  λόγω του αγώνα της  17/12/2017  ΠΑΕ  ΛΑΜΙΑ  1964- ΠΑΕ  Α.Ε.  ΛΑΡΙΣΑΣ.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App