Υποδομές Ποδόσφαιρο: Τα φυντάνια κάνουν νταμπ (photos)


Πολλές φορές έχουμε δει νεαρούς ποδοσφαιριστές να αντιγράφουν φαντεζί κινήσεις – με ή χωρίς τη μπάλα – από τα ινδάλματά τους.

Όπως όλοι γνωρίζουν, εδώ κι αρκετό καιρό η μόδα προστάζει, ειδικά μετά από πανηγυρισμούς, να κάνουν «ντάμπ» (dab), μιας κι το έχουμε δει από πολλούς διάσημους αθλητές και σε πολλά αθλήματα.

Έτσι λοιπόν, «ντάμπ» έκαναν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών που συμμετείχαν σε φιλικό τουρνουά, αυτές των Αίαντα, Ακαδημία Ποδ. Λαμίας και Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη.

Δείτε στο φωτορεπορτάζ, πως το «νταμπ» νικά κατά κράτος το παλιό και γνώριμο σε όλους μας «1-2-3 σντο»:

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App