Κλασικός Αθλητισμός: Η Φθιώτιδα αποκτά στίβο με ταρτάν


Είναι πια γεγονός, η Λαμία έχει στίβο με ταρτάν.
Ο κλασικός αθλητισμός και δη τα στιβικά αγωνίσματα δρόμου, αποκτούν ταρτάν στην Καμαρίτσα, όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξή του, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Λαμίας σε θέματα αθλητισμού, Θανάσης Κλειτσάκης.
Ένα αίτημα δεκαετιών, από αθλήματα που δόξασαν τον τοπικό αθλητισμό σε παγκόσμιο βεληνεκές από Λαμιώτες αθλητές, γίνεται πραγματικότητα.
Στο Στάδιο στην Καμαρίτσα, εκεί όπου θα εδρεύουν πλέον οι σύλλογοι του στίβου, θα έχουν τη δυνατότητα οι αθλητές να προπονούνται σε ταρτάν.
Τα έργα άρχισαν σήμερα(31/5) και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλους Ιουνίου-αρχές Ιουλίου, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, όπως τόνισε ο κος Κλειτσάκης.
Να σημειώσουμε πως την πρώτη ημέρα της έναρξης των εργασιών, επισκέφθηκαν, επιθεώρησαν το έργο, ο Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης, ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Στέλιος Καραγιάννης, ο εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαμίας Θανάσης Κλειτσάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζαγκανάς.
Μάλιστα ο Δήμαρχος Λαμίας δήλωσε:
«Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου στην Καμαρίτσα, όπου θα μπορούν πλέον οι αθλητές μας να προπονούνται σε όλα τα αγωνίσματα στίβου.
Επιτέλους, με καθυστέρηση δεκαετιών αποκτά η πόλη μας γήπεδο στίβου με ταρτάν ευρωπαϊκών προδιαγραφών και γίνεται πόλος έλξης για τους αθλητές στίβου ολόκληρης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος .
Οι υποδομές στον αθλητισμό είναι προτεραιότητά μας, γιατί νοιαζόμαστε για τη νεολαία μας και τους δημότες μας!».
Τέλος στην Καμαρίτσα βρέθηκε και ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αποστόλης Καραναστάσης, ο οποίος ανέφερε τα εξής:
«Άρχισαν σήμερα, μετά από μακρόχρονη αναμονή για τη χρηματοδότηση, που είχαν υποσχεθεί αλλά δεν υλοποίησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, οι εργασίες κατασκευής του γηπέδου στην Καμαρίτσα, οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν απρόσκοπτα και να ολοκληρωθούν σύντομα.
Με σημαντική καθυστέρηση σε σχέση με άλλες περιοχές, η πόλη μας αποκτά ένα γήπεδο στίβου με ταρτάν σύγχρονων προδιαγραφών, με σκοπό να αποτελέσει κίνητρο για την στροφή των νέων μας στην άθληση».

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App