Παραλειπόμενα από το ΠΑΣ Λαμία-Παναιτωλικός κι όχι μόνο!


Γράφει ο Δημήτρης Αμούντζιας

** Το φίλαθλο μεγαλείο τους έδειξαν πριν την έναρξη του αγώνα οι Λαμιώτες φίλαθλοι στον περσινό μας τερματοφύλακα Λουίτζι Τσενάμο. Κυριολεκτικά τον αποθέωσαν μόλις ο άλλοτε τερματοφύλακάς μας έκανε την εμφάνισή του στο ΔΑΚΛ με την ομάδα του Αγρινίου. Αλλωστε, θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη των συμπολιτών μας φιλάθλων η απόκρουση στο 90΄ του πέναλτυ του Καπνίδη στον αγώνα με τον Αρη Θεσσαλονίκης!

** ΄Ομως στον προχθεσινό αγώνα και για τα δύο τέρματα που σημειώσαμε εναντίον του Παναιτωλικού, φέρει μεγάλη ευθύνη ο πρώην τερματοφύλακάς μας! Ο άνθρωπος δε βρέθηκε σε καλή μέρα κι αυτό ήταν καλό για την ομάδα μας.

** Πάντως ο «Παναιτωλικός» μπορεί να έχει ορισμένους καλούς ποδοσφαιριστές (από τη μέση και μπροστά) αλλά ως σύνολο δεν ενέπνευσε. ΄Εδειξε ότι δεν έχει πειθαρχία τακτικής, ενώ η δεξιά τους αμυντική πτέρυγα δύσκολα «κόβει».

** Πάντοτε οι σχέσεις των δύο προχθεσινών αντιπάλων υπήρξαν άριστες! Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν διαχρονικά τις φανέλες και των δύο ομάδων. Ο πρώτος υπήρξε ο άλλοτε αέρινος Μάκης Βακλαϊδής ο οποίος την περίοδο 1987-88 αγωνίσθηκε με τα χρώματα του ΑΣ ΛΑΜΙΑ και την αντίστοιχη 1990-91 με τα χρώματα της ομάδας του Αγρινίου.

** Απαράδεκτη οπτική εικόνα δίνουν στο φίλαθλο οι «παράγκες» που από χρόνια έχουν στήσει στο χώρο του ΔΑΚΛ κάποιοι επιτήδειοι της εποχής. Επιτέλους, θα πρέπει οι υπεύθυνοι του Δήμου να μεριμνήσουν κάποια στιγμή για τον καθαρισμό του χώρου. Είναι η δεύτερη φορά που γράφω για το συγκεκριμένο θέμα κι αυτό το κάνω έπειτα από παράπονα τα οποία δέχομαι από συμπολίτες μας – φιλάθλους.

** Πάντως για μένα, το αποτέλεσμα του αγώνα μας με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ δεν με ικανοποιεί! Το θέμα δεν είναι ότι το 0-2 το κάναμε 2-2, αλλά το γιατί να γίνει το 0-2! Ας ελπίσουμε να μην ξανακάνουμε τέτοια κατάσταση και μετά να τρέχουμε και να μη φθάνουμε! Και βέβαια το ποδόσφαιρο τα έχει όλα αλλά εμείς κοιτάμε τη δική μας «καμπούρα»!

** Πολύ πεσμένο ποιοτικά είναι το φετινό πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE. Παίκτες οι οποίοι τώρα αγωνίζονται ως βασικά στελέχη σε ομάδες της, πριν μερικά χρόνια ούτε στον πάγκο ομάδων της Γ΄ Εθνικής δε θα ήταν! Κι αυτό το οποίο υποστηρίζω δεν είναι «τρόπος του λέγειν» αλλά «κυριολεξία»!

** Η εξυπηρέτηση των φιλάθλων στο χώρο των εισιτηρίων είναι πολύ καλή, σχεδόν άριστη. Αυτό το αποτέλεσμα έχει όταν κάτι το κάνεις με πάθος! Και οι γυναίκες που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο, πραγματικά εργάζονται με πάθος! Στα πολύ θετικά της ομάδας μας …

** Νομίζω ότι το θέμα της προσέλευσης των φιλάθλων στους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να απασχολήσει και το Δ.Σ. μήπως και βρεθεί η αιτία. Δεν είναι δυνατόν, αγώνα με αγώνα να προσέρχονται στο ΔΑΚΛ όλο και λιγότεροι φίλαθλοι. Μέχρι τώρα μας έφταιγε η απουσία του «στεγάστρου» …

** Αλήθεια, ποιοι ήταν εκείνοι ή εκείνος που έσπασαν/ε τα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ την περασμένη εβδομάδα; Δηλαδή, μετά την καταστροφή αυτοί ή αυτός, εντάξει ησύχασαν/σε; Δε χρειάζεται να πούμε ότι τέτοιες ενέργειες είναι εντελώς απαράδεκτες στο χώρο του αθλητισμού…

 

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App