Νέος κανονισμός στο ποδόσφαιρο: Και τέταρτη αλλαγή


Η πρόταση να μπει και τέταρτη αλλαγή στο ποδόσφαιρο έγινε αποδεκτή… Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA έδωσε τη συγκατάθεσή της και πλέον οι ομάδες θα έχουν δικαίωμα να κάνουν και τέταρτη αλλαγή.

Ωστόσο, πρόκειται για μια διαφοροποίηση, η οποία θα εφαρμόζεται μόνο στα παιχνίδια που οδηγούνται στην παράταση. Αρχικά, θα δοκιμαστεί στις διεθνείς διοργανώσεις των u17 και u19 ανδρών και γυναικών και στη συνέχεια θα υπάρξει η εφαρμογή και στις άλλες διοργανώσεις.

Όπως έκανε γνωστό η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία πρόκειται για μια απόφαση την οποία πήρε, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την υγεία των ποδοσφαιριστών μετά από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς που έχουν ποδοσφαιριστές μετά από την μεγάλη επιβάρυνση από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Βέβαια, δεν πρόκειται για μια απόφαση η οποία θα μειώσει τον αριθμό αγώνων, δηλαδή, τον κύριο λόγο της επιβάρυνσης των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, όπως σχολιάζεται ήδη πρόκειται για μια καλή αρχή…

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App