Γ’ Εθνική: Συνεχίζει ο Φάντζιο Μπούις στον πάγκο της Νίκης Βόλου


Στη συνέχιση της συνεργασίας του προχώρησε η Νίκη Βόλου, με τον Βέλγο προπονητή Φάντζιο Μπούις, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας, έχει στο δυναμικό της δύο χρόνια τον 43χρονο προπονητή, την πρώτη χρονιά ως Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της και τη δεύτερη ως προπονητικό δίδυμο με τον Στέφανο Ξηροφώτο που αποτελεί παρελθόν.

Από την άλλη η Νίκη Βόλου έχει ανακοινώσει τις ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές,  Μέτσε, Ιορδανίδη, Καρτσαμπά, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Νάσης.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App