Γ’ Εθνική: Σήκωσαν τα μανίκια στον Ολυμπιακό Βόλου


Σήκωσαν τα μανίκια και δουλεύουν για να χτιστεί μια ομάδα δυνατή και ν΄ αλλάξει Κατηγορία, μιας και αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας.

Έτσι λοιπόν η διοίκηση των ερυθρόλευκων, μετά την ανακοίνωση του προπονητή Περικλή Αμανατίδη, προχώρησε στη στελέχωση ενός δυνατού τεχνικού επιτελείου που τον πλαισιώνει και στη συνέχεια ανανέωσε με ποδοσφαιριστές και προχώρησε σε προσθήκες παικτών.

Συγκεκριμένα, γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Σωτήρης Πετσιμέρης, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Ζαλαώρας.

Από το έμψυχο δυναμικό έχουν προχωρήσει σε ανανέωση με τους Χρήστου, Ανδρέα και Δήμο Κόκα, καθώς και οι Ρόκας, Διβανές, Καμπλιώνης, Κόλα, Σάββας, Νόνης, Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου, Αγγελής, Πατσής και Κωνσταντίνου(Τ).

Οι νέες προσθήκες είναι οι Γιακουμής(Τ), Παλιούρας(Τ), Οικονομόπουλος, Φλίγκος (2η φορά), Σαχινίδης και Ναζίμ.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App