Γ’ Εθνική: Ο Κώστας Χρυσαφόπουλος στο Φωκικό


Την απόκτηση του ακραίου επιθετικού Κώστα Χρυσαφόπουλου από τον Οπούντιο Μαρτίνου, ανακοίνωσε ο Φωκικός.

Ο δεξιός εξτρέμ, έχει αγωνιστεί σε Αίολος Καρπενησίου, Κ19 ΠΑΣ Λαμία στη Football League και στη Γ’ Εθνική με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Αναλυτικά

ΑΣ Φωκικός

Απόκτηση Χρυσαφόπουλου

Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Χρυσαφόπουλου.

O Kώστας είναι 21 ετών (19.06.1997), αγωνίζεται στη θέση του μέσου και προηγούμενοι σταθμοί του ήταν ο Αίολος Καρπενησίου (Δ Εθνική) κι η κ-19 της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για μια τριετία.

Πέρσι διακρίθηκε ιδιαίτερα με τον Οπούντιο Μαρτίνου στο πρωτάθλημα του Δ΄ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία και επίτευξη των στόχων μας.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App