Γ’ Εθνική: Νέα διοίκηση στον ΑΟ Σελλάνων


Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον ΑΟ Σελλάνων και στη συνέχεια συγκροτήθηκε σε σώμα.

Έτσι η νέα διοίκηση μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ευχαρίστησε τον νομικό της σύμβουλο και τον ΑΟ Θήβα για την έφεση που άσκησε και το fair play, ενώ παράλληλα με την εξασφάλιση της παραμονής στη Γ’ Εθνική, αρχίζει ο σχεδιασμός τη ομάδας.

Αναλυτικά

Νέο Δ.Σ στον ΑΟ Σελλάνων
Ο ΑΟ Σελλάνων συνεχίζει δυναμικά την πορεία του στην Γ΄ Εθνική, με μια ισχυρή διοίκηση και με σύμμαχο πάντα τον κόσμο του. Μια διοίκηση η οποία διαθέτει εμπειρία, αλλά και νέους παράγοντες, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα μας.
Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα οδηγήσει την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: Κώστας Νούσιος
Αντιπρόεδρος : Ντίνος Κολοφωτιάς
Γεν. Γραμματέας : Αποστόλης Μοσχόπουλος
Ταμίας : Γιώργος Βαϊόπουλος, Στέργιος Κατσιαβάρας
Ειδικός Γραμματέας: Χρήστος Τσίντζας
Γενικός Αρχηγός: Αγγελος Μπουτζιώνας, Μάρκος Μανασής
Τεχνικός Διευθυντής: Χρήστος Ζάρρας, Λάμπρος Ροκκάς
Εκπρόσωπος ΕΠΟ-ΕΠΣΚ: Χρήστος Βασιλόγαμπρος
Εφορος Υλικού: Πέτρος Αρχοντής, Σωτήρης Μανασής
Υπεύθυνος Γηπέδου: Θωμάς Τσίντζας
Μέλη: Σωτήρης Μπούσδρας, Θεοδ. Μανασής, Δημ. Κατσιαβάρας, Δημ. Τσιτσιπάς, Γεώργιος Κουβαράς, Κώστας Γαλανόπουλος


Το Δ.Σ του ΑΟ Σελλάνων θα ήθελε να ευχαριστήσει τον διακεκριμένο νομικό και συντοπίτη μας κ. Λάμπρο Μπίρδα για την αρωγή και την συμπαράσταση του στην ομάδα μας.
Η ευγενική και πολύτιμη προσφορά των υπηρεσιών του στο πλευρό του ΑΟ Σελλάνων κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της ένστασης της Θήβας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ όχι μόνο ενίσχυσε την δίκαιη θέση μας αλλά ήταν καθοριστική ώστε οι κόποι μιας χρονιάς να μην κριθούν «στα χαρτιά» αλλά στους αγωνιστικούς χώρους. Με τη δεινή του νομική ικανότητα, σε συνδυασμό με την συγκέντρωση των κατάλληλων νομικών στοιχείων και επιχειρημάτων, συνέβαλε τα μέγιστα στο να αποφύγει η ομάδα μας μελλοντική εμπλοκή σε τυχόν δυσάρεστα και παντελώς άδικα σενάρια.
Είναι χαρά μας που υποστήριξε την προσπάθεια μας και ιδιαίτερη τιμή μας που συνεργαζόμαστε μαζί του.
Στη συνείδησή μας αποτελεί ήδη ισότιμο μέλος της ομάδας μας.


ΑΟ Σελλάνων: Η Θήβα δίδαξε ήθος

H Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια την ομάδα της Θήβας η οποία με την έφεση που κατέθεσε – και τελικά δικαιώθηκε- κατά της πρωτόδικης απόφασης για τον αγώνα Ρήγας Φεραίος – ΑΟ Θήβα, δίδαξε ήθος. Παρά την απογοήτευση από τον υποβιβασμό, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, κλείνοντας οριστικά οποιαδήποτε « εξωαγωνιστικά χάρτινα παράθυρα» με τα οποία επιχειρούσαν κάποιοι να αλλοιώσουν την βαθμολογία.
Σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο ότι ο ΑΟ Σελλάνων ήταν, είναι και θα είναι σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να θωρακίσει τα συμφέροντα της ομάδας και τα όσα πέτυχε στους αγωνιστικούς χώρους.
Καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς δίδαξε ήθος και ποδοσφαιρικό πολιτισμό κάτι που αναγνωρίστηκε από το σύνολο των ομάδων, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Αυτές είναι οι αξίες μας, αυτές θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε και τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική!

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App