Γ’ Εθνική: Δύο προσθήκες στο Θησέα Αγριάς


Την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Θησέας Αγριάς.
Συγκεκριμένα απέκτησε το Νίκο Υφαντή από το Δωτιέα Αγιάς και τον Αποστόλη Χατζησταμάτη από το Ρήγα Φεραίο.

Ο Κατερινιώτης Νίκος Υφαντής, είναι ένα από τα ταλέντα της Πιερίας και τα τελευταια δύο χρόνια αγωνίζονταν στην Α’ Λάρισας.

Ο Βολιώτης Αποστόλης Χατζησταμάτης, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ΑΕ Διμηνίου, πριν καταλήξει στο Ρήγα Φεραίο.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App