Γ’ Εθνική: Άρχισε ο σχεδιασμός στον Αλμυρό


Μετά τις συμπληρωματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στον ΓΣ Αλμυρό, ο νεοεκλεγέν πρόεδρος Γιώργος Κοντογεωργάκης, άρχισε ο σχεδιασμός για να στελεχωθεί η ομάδα στην τεχνική ηγεσία, αλλά και στο έμψυχο δυναμικό.

Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελούν οι προπονητές Κώστας Σταματίου και ο βοηθός του Κώστας Πρατής και στη θέση τους ήρθε ο Στέλιος Αρσένος και δίπλα του ως προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Γιώργος Ράλλης.

Από το περυσινό έμψυχο δυναμικό ανανέωσαν οι Στουρνάρας, Σταυράκης, Κοντοβάς, Κόκκα, Αλεξανδρής και Μπαρούτας, οι οποίοι έβαλαν πλάτη στην παραμονή της ομάδας.

Επίσης αποκτήθηκαν οι Καρράς, Τσιώλης, Τζοβάρας, όλοι με θητεία και εμπειρία στη Γ’ Εθνική.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App