Γ’ Εθνική: Ανατροπή και στήριξη στον Αχιλλέα Φαρσάλων


Ολική ανατροπή ήρθε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Αχιλλέα Δομοκού, όπου αργά το βράδυ της Πέμπτης συγκλήθηκε εκτάκτως και αποφάσισαν να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και να ακυρωθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής.

Μάλιστα η διοίκηση των Μυρμιδόνων εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Συνεχίζουμε Όλοι Μαζί Ενωμένοι Με Γνώμονα Το Καλό Του Αχιλλέα Μας»

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων έπειτα από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης 11/1 απεφάνθη να συνεχίσει με την έως τώρα σύσταση της και επίσης να ακυρώσει την προγραμματισμένη για την Παρασκευή 12/1 γενική συνέλευση με θέμα την άμεση βιωσιμότητα του Συλλόγου.
Στόχος των διοικούντων της ομάδος μας ήταν είναι και θα είναι το καλύτερο δυνατό για τον ιστορικό Αχιλλέα Φαρσάλων και με γνώμονα αυτό θα συνεχίσει την προσπάθεια της.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φιλάθλους της ομάδος μας για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση τους.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι με στόχο το καλύτερο δυνατό για τον Αχιλλέα μας.
Μετά τιμής το Δ.Σ. του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App