Γ’ Εθνική: Ανανέωσε με Αλεξίου η Στυλίδα


Αποκλειστικό

Ο ΑΟ Στυλίδα συνεχίζει τη συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Αλεξίου, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Διοίκηση του ΑΟΣ με μεθοδευμένες κινήσεις και έξω από οποιαδήποτε παραφιλολογία, κινήθηκε για να βρει τους πόρους και τα εχέγγυα, ώστε να διαμορφωθεί το έδαφος και να τρέξει την ομάδα στη Γ’ Εθνική, αρχίζοντας το κτίσιμο με την ανανέωση της συνεργασίας του Κώστα Αλεξίου στην τεχνική ηγεσία.

Ήταν κοινή θέληση των δύο πλευρών να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά, αφού η χημεία με τα συστατικά της κατάκτησης του τίτλου και η άνοδος στη Γ’ Εθνική, τους έδεσε αμφότερους.
Κάτι βέβαια που ήταν και «λαϊκή απαίτηση»  των μελών, στις γενικές συνελεύσεις της ομάδας που έγιναν, στηρίζοντας ένα δικό τους παιδί.

Έτσι στη Στυλίδα διαμορφώνεται το παζλ, για να παρουσιάσει η ομάδα μια εικόνα ικανή για τη Γ’ Εθνική Κατηγορία, με τις επόμενες ημέρες να ανακοινώνονται ονόματα στο τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστών, αλλά και ανθρώπων που θα μπουν στη διοίκηση.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App