Γ’ Εθνική: Ανακοίνωσε προπονητή τερματοφυλάκων το Ύπατο


Ο ΑΟ Ύπατου, ανακοίνωσε την ένταξη στο τεχνικό επιτελείο του προπονητή τερματοφυλάκων Τάσου Μπαμπανιώτη.

Ο Τάσος Μπαμπανιώτης, ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ

Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον έμπειρο προπονητή τερματοφυλάκων Τάσο Μπαμπανιώτη. Ο Μπαμπανιώτης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, έχει δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA B’ και προπονητή τερματοφυλάκων UEFA A’. Τα προηγούμενα χρόνια εργαζόταν στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών όπου και προσέφερε τις υπηρεσίες του από τις θέσεις, του Υπευθύνου φυσικής κατάστασης στην Κ20, του προπονητή τερματοφυλάκων της Κ20 και τέλος του βοηθού προπονητή τερματοφυλάκων της Α’ Ομάδας στην Super League.
Με την προσθήκη και του προπονητή τερματοφυλάκων, ολοκληρώνεται το τεχνικό team της ομάδας μας.
Καλωσορίζουμε τον Τάσο στην οικογένεια του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους!!

Τάσο καλώς ήρθες!!

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App