Γ’ Εθνική: Ανακοίνωσε προπονητή η Αναγέννηση Καρδίτσας


Την ανακοίνωση του προσώπου που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Καρδίτσας, γνωστοποίησε η Θεσσαλική ομάδα.

Πρόκειται για τον Γιώργο Κεφαλά, με πλούσιο βιογραφικό και εμπειρίες από εθνικές κατηγορίες και από τμήματα υποδομής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Ο ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι προσθέτει στην υπάρχουσα προπονητική φαρέτρα του άλλον έναν αξιόλογο προπονητή με πλούσιο βιογραφικό τον κ. Γιώργο Κεφαλά τον οποίο και καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης.

Ο κ. Κεφαλάς υπήρξε γυμναστής στις ακόλουθες ομάδες:

Λεβαδειακός (1 χρόνο) super league

Παναχαϊκή (2 χρόνια) football league

Αμβρυσσέας Διστόμου (2 χρόνια) football league ΙΙ

Σώκρατες Καρδίτσας (1 χρόνο)

ΑΣΑ Παρνασός (1 χρόνο)

Ατρόμητος Λιβαδειάς (1 χρόνο)

Υπεύθυνος Αναπτυξιακών Ηλικιών (Ακαδημίες ποδοσφαίρισης) στις ομάδες Παπάγος ΑΟ Τράχωνες.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ ΔΣ

ΤΟΥ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App