Γ΄ Εθνική Μπάσκετ: Τα συγχαρητήρια στην Παναγίτσα


Η Παναγίτσα θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και τη νέα σεζόν μιας και στον αγώνα μπαράζ που έγινε στο κλειστό της Ελευσίνας επικράτησε της Νέας Ιωνίας με 62-60 κερδίζοντας την παραμονή. Ευνοημένος από την νίκη-παραμονή της Παναγίτσας βγήκε και ο Άρης Αμφίκλειας, που με τη σειρά του θα παραμείνει και αυτός στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Έσπερος Λαμίας αλλά και ο Άρης Αμφίκλειας εξέδωσαν ανακοινώσεις συγχαίροντας την ομάδα της Παναγίτσας για την παραμονή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας:
TO Δ.Σ. TOY Γ.Σ. EΣΠEPOΣ ΛAMIAΣ (TMHMA KAΛAΘOΣΦAIPIΣHΣ) ΣYΓXAIPEI THN OMAΔA THΣ Α.Ε. Έξω Παναγίτσας ΓIA THN ΠAPAMONH THΣ ΣTH Γ’ EΘNIKH ANΔPΩN KAI THΣ EYXOMAΣTE NA EKΠΛHPΩNEI ΠANTA TOYΣ ΣTOXOΥΣ ΤΗΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αμφίκλειας:

«Θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα της Ένωσης μας Α.Ε. Έξω Παναγίτσας για την παραμονή της μέσο αγώνα μπαράζ στην Γ Εθνική κατηγορία!
Κάτι που έμοιαζε σχεδόν ακατόρθωτο μερικές ημέρες πριν, η ομάδα υπό τις οδηγίες του έμπειρου και καταξιωμένου coach Βελισσαράκου με σπουδαίες νίκες και αποκορύφωμα την νίκη στον χθεσινό αγώνα μπαράζ επί της Νέας Ιωνίας στο ουδέτερο γήπεδο της Ελευσίνας με σκορ 60-62 παρέμεινε στην Γ Εθνική κατηγορία!
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο σύλλογος μας και την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην ανώτερη περιφερειακή κατηγορία της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.
Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας και σας περιμένουμε το Σάββατο 2 Ιουνίου στις 19:00 στην Αμφίκλεια για τον φιλανθρωπικό αγώνα με τους βετεράνους του Άρη Θεσσαλονίκης!«

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App