Α’ Φθιώτιδας: Στη Δάφνη Λιβανατών ο Ανδρέας Τάτσης


Την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού μέσου Ανδρέα Τάτση από τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας, πραγματοποίησε η Δάφνη Λιβανατών.

Ο Ανδρέας Τάτσης θα προσδώσει εμπειρία τόσο στο κέντρο όσο και στην άμυνα της Δάφνης, καθώς αγωνίζεται και σαν κεντρικός αμυντικός, ενώ γνωρίζει την Κατηγορία πολύ καλά, μιας και από μικρός έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Α’ Φθιώτιδας.

Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι Δίβρη, Ολυμπιακός Λαμίας, Μαγνησιακός, Παγκρατιακός, Ολυμπιακός Ανθήλης και Κηφισσός Κάτω Τιθορέας.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App