Α’ Φθιώτιδας: Ο Σάββας Λάιος στην Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας


Την απόκτηση του δεξιού ακραίου επιθετικού Σάββα Λάιου ανακοίνωσε η Αναγέννηση Δυτική Φθιώτιδας, από το Νέο Κρίκελλο.

Ο 18χρονος επιθετικός κατάγεται από τη Δυτική Φθιώτιδα και είναι ένα από τα ταλέντα της περιοχής.
Έχει αγωνιστεί στην Ένωση 2010 και στον Κεραυνό Αγ. Γεωργίου, όπως και στις Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Παίδων κι Νέων.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α’ Φθιώτιδας και στο Νέο Κρίκελλο, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και βοηθώντας σημαντικά την ομάδα με τα γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας

Η «Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Σάββα Λάιο.
Ευχόμαστε υγεία και καλή σταδιοδρομία !!!!

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App