Α’ Φθιώτιδας: Ο Ορέστης Γουργιώτης στην ΑΕ Καλυβίων


Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησαν τα Καλύβια για την ενίσχυση της ομάδας στην Α’ Κατηγορία Φθιώτιδας, αποκτώντας τον έμπειρο αμυντικό Ορέστη Γουργιώτη από το Καλαπόδι.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας ή ως αμυντικός μέσος και θα προσδώσει ποιότητα και εμπειρία στην αμυντική γραμμή των Καλυβίων, καθώς έχει παραστάσεις από Γ’, Δ’ Εθνική και Α’ Φθιώτιδας, έχοντας αγωνιστεί σε ΑΣ Λαμία, Αγρότη Λιανοκλαδίου, Αχιλλέα Δομοκού, Καμένα Βούρλα και Καλαπόδι.
Επίσης εκτός συνόρων Φθιώτιδας, έχει αγωνιστεί στον ΑΕΡ Αφάντου.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App