Α’ Φθιώτιδας: Η 2η Αγωνιστική με τη ματιά του Ανδρέα Ανυφαντή


Συνέχεια στην ενότητα που αναλύει την κάθε Αγωνιστική ξεχωριστά στην Α’ Κατηγορία Φθιώτιδας και  το Speaker.gr βρέθηκε με τον Ανδρέα Ανυφαντή, ο οποίος θα αναλύσει τη 2η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Sp: Ανδρέα σε ευχαριστώ για τη συνάντηση, πως είδες τη 2η Αγωνιστική στην Α’ Φθιώτιδας;
Α.Α: Εγώ ευχαριστώ για την τιμή και την πρόσκληση. Στη 2η Αγωνιστική υπήρξαν γενικά φυσιολογικά αποτελέσματα στην εικόνα που έχουμε για κάθε ομάδα. Το Κρίκελλο συνέχισε με νίκη και δείχνει πως δεν έχει πρόβλημα με τις νεοφώτιστες ομάδες, απλά μένει να το δούμε με πιο δυνατές ομάδες.
Επίσης η Αταλάντη δείχνει να θέλει από την αρχή να βρεθεί στην κορυφή και να βρίσκεται μέσα στο στόχο της.
Εντύπωση μου έκανε το αγγλικό σκορ στις Λιβανάτες, δεν περίμενα τόσο ανοικτό παιχνίδι, αλλά πιο κλειστό.
Επίσης ο Παμμωλιακός, έχει σφιχτή ομάδα αν κρίνω από τα σκορ που έχασε, περίμενα να δω κάτι διαφορετικό.
Σε γενικές γραμμές πάντως, όλα δείχνουν πως θα είναι υπόθεση των ομάδων της Λοκρίδας φέτος.

Sp: Έχεις ήδη ξεχωρίσει τα φαβορί και κάποιες ομάδες που θα έχουν διαφορετικό ρόλο;
Α.Α: Σίγουρα η Αταλάντη είναι αυτή που δείχνει να θέλει το κάτι παραπάνω.
Αλλά Κρίκελλο και Καλύβια, πιστεύω πως δεν θα μείνουν σε δεύτερο ρόλο, άλλωστε το ρόστερ της κάθε ομάδας αυτό δείχνει.
Στην τελική κατάταξη θα πλασαριστούν οι ομάδες που θα εκμεταλλευτούν την έδρα τους και την εμπειρία τους στην Κατηγορία.

Sp: Ομάδα έκπληξη βλέπεις να υπάρχει, ώστε να κάνει τη διαφορά;
Α.Α: Πιστεύω πως θα υπάρξει κάποια ή κάποιες που θα έχουν διαβάσει καλά τους αντιπάλους τους και θα κάνουν νίκες. Για παράδειγμα στην 2η Αγωνιστική, ο Άγιος Κωνσταντίνος που νίκησε το Μαρτίνο και ο Κηφισσός που νίκησε τη Λάρυμνα, είναι αυτό που είπα, έδρα και γνώση της Κατηγορίας.

Sp: Γενικά το επίπεδο και την ποιότητα της Κατηγορίας πως τη βρίσκεις;
Α.Α: Με λυπεί το γεγονός πως δεν υπάρχουν ομάδες της Λαμίας. Παγκρατιακός, Ηρακλής Ροδίτσας, Μαγνησιακός, Ευρυτανικός, ακόμη και η Δίβρη ή το Μοσχοχώρι. Αυτές οι ομάδες έδιναν άλλο χρώμα στο Πρωτάθλημα.
Από την άλλη, οι ομάδες γύρω από τη Λαμία ή και πιο πέρα, αν δεν πάρουν ένα αυτοκίνητο παίκτες (4-5 άτομα) από τη Λαμία, δεν μπορούν με τα δικά τους τα παιδιά να δείξουν κάτι.
Σίγουρα, από τότε που μπήκα εγώ στην προπονητική και όσο θυμάμαι σαν παίκτης, έχει κατιούσα πορεία το επίπεδο.

Sp: Βλέπεις να υπάρχει λύση γι αυτό;
Α.Α: Η λύση είναι στροφή σε νέους προπονητές με όρεξη για δουλειά και σε νέους παίκτες που διψάνε για διάκριση. Αν το καταλάβουν οι ομάδες και στηρίξουν, τότε θα τους βγει. Θα δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο και διαφορετικό, λόγω γνώσης των προπονητών.

Sp: Βλέπεις να έχουμε play off στο Πρωτάθλημα;
Α.Α: Πιστεύω πως ναι, δύσκολα θα ξεφύγει βαθμολογικά κάποια ομάδα για να μην έχουμε.
Από την άλλη, θέλω να έχουμε play off, για να δούμε στο τέλος το ενδιαφέρον να κορυφώνεται μέσα σε ένα μήνα.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App