Μια καταπληκτική Λαμία με το δεξί στη Football League


Με το δεξί επέστρεψε η Λαμία στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής μετά από 35 χρόνια. Η Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, είναι πλέον για την ομάδα μια ιστορική ημερομηνία με την επανεμφάνιση στη Football League η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε από νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Μια δίκαιη κατά γενική ομολογία νίκη με μια πολύ καλή εμφάνιση, απέναντι σε έναν Αγροτικό Αστέρα που απλά προσπαθούσε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και του παίκτες του Μπάμπη Τεννέ να κάνουν την μια ευκαιρία μετά την άλλη μέχρι το 82΄ όπου ο Ρεπετσάς έκανε το 1-0 προκαλώντας ρίγη συγκίνησης και απίστευτη χαρά στους φιλάθλους που ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Φώτης Φωτιάδης του συνδέσμου Καστοριάς και οι Αργυρός και Γιαννουγλίδης του συνδέσμου
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ Λαμία 1964 (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Φατιόν, Βασιλόγιαννης, Φράγκος (55΄Χαϊκάλης), Νεόφυτος, Curjuric (46΄ Μουμίν), Yenka (83΄ Κωστόπουλος).
Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Δηλμπέρης): Ταταρίδης, Χατζηηλιάδης, Τριανταφυλλίδης (29΄λ.τρ. Σαμουηλίδης), Κότσιας, Καπίας (83΄Κρυστάλλης), Γεωργιάδης, Καθάριος (57΄Βελλίνης), Καρακατσάνης, Μίλιτς, Πέεφ, Σκλιοπίδης.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το παιχνίδι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App