F.L: Διαψεύδει τις φήμες ο Γιαλιάς


Έντονα ενοχλημένος είναι ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων Χρήστος Γιαλιάς,  από τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αξιώνει το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ για την πώληση του ΑΟ Τρίκαλα από τη μια και το πρόβλημα υγείας που παρουσιάζουν πως έχει από την άλλη.
Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα της Θεσσαλικής ΠΑΕ, υπάρχει ανακοίνωση που αποσαφηνίζει πως δεν θέλει ούτε ένα ευρώ για την μετάβαση της ιδιοκτησίας της ομάδας και παραχωρεί τις μετοχές δωρεάν.
Όσον αφορά το θέμα της υγείας του, δήλωσε πως όποιος δύσπιστος μπορεί να απευθυνθεί στον προσωπικό του γιατρό.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
«Με μεγάλη έκπληξη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κ. Χρήστος Γιαλιάς πληροφορήθηκε ότι στην ιστοσελίδα goaltrikala.gr γράφτηκε ότι αξιώνει ο ίδιος το ποσό περίπου 250 χιλιάδων ευρώ για να μεταβιβάσει την ΠΑΕ! Για μια ακόμη φορά τονίζεται πως η πρόθεση του κ. Γιαλιά είναι να παραχωρήσει την ομάδα χωρίς κανένα αντίτιμο πέραν του μετοχικού κεφαλαίου. Και θυμίζει τα εξής: Η ΠΑΕ έχει γραφεία πλήρως εξοπλισμένα, λεωφορείο για τις μετακινήσεις, το εξειδικευμένο σύστημα polar, ποδοσφαιρικό υλικό ικανό να καλύψει και τη νέα αγωνιστική περίοδο, εγγυητική στο τραπεζικό λογαριασμό, είναι να λάβει επιχορήγηση από την ΕΠΟ για την συμμετοχή στο κύπελλο Ελλάδας, υπόλοιπο φετινών χορηγιών, τις μετοχές, αλλά και την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν με προϋποθέσεις Σούπερ Λίγκας. Για όλα αυτά ο κ. Γιαλιάς δεν ζήτησε ούτε θα ζητήσει τίποτα, έτσι είναι πραγματικά άγνωστο σε τι αποσκοπούν αυτά τα δημοσιεύματα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είπε ότι χαρίζει τις μετοχές του και το εννοεί, όλα τα υπόλοιπα είναι εκτός πραγματικότητας».

Χρήστος Γιαλιάς στο Trikalascore:
«Σε όσους καλλιεργούν ψευδείς φημολογίες για δήθεν κακή κατάσταση της υγείας μου, έχω να τους πω ότι χαίρω άκρας υγείας. Τόσο που σκέφτομαι να κάνω και άλλο παιδί. Για όσους δε γνωρίζουν υποβλήθηκα πριν καιρό σε μια επέμβαση χολής και έμεινα 15 ημέρες στο νοσοκομείο. Κάποιοι μου βγάλανε τη χολή. Τώρα όμως, μέρα με τη μέρα αναρρώνω συνεχώς. Και για τους κακόπιστους μπορούν να απευθυνθούν επ’ αυτού στον Τρικαλινό ιατρό του Metropolitan κ. Καρακίτσιο».

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App