ΕΠΣ: Αύριο Τετάρτη το εξ αναβολής και το διακοπέν παιχνίδι σε Α’ και Β’


Αύριο Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι του Σαββατοκύριακου από την Α’ Κατηγορία Φθιώτιδας, Αστέρας Σταυρού-Άρης Αγ. Κων/νου και του διακοπέντα αγώνα Πελασγιακός-Δίβρη από της Β’ Κατηγορία.
Μάλιστα το παιχνίδι της Πελασγίας θα αρχίσει από το λεπτό που διακόπηκε και με το σκορ 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Αναλυτικά

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 14/02/2018 θα διεξαχθούν οι πιο κάτω αγώνες που είχαν αναβληθεί λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων:

Α! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 15.30

——————————————————————————————————————

1/ ΓΗΠ. ΣΤΑΥΡΟΥ:ΑΣΤΗΡ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ

Β! ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 16.30

——————————————————————————————————————

1/ ΓΗΠ. ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ:ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ – ΔΙΒΡΗ

Ο αγώνας θα συνεχισθεί για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή (π.χ. αριθμός τερμάτων, αριθμός ποδ/στών κ.λ.π.). Ο αγώνας διεκόπη στο 70΄ και το αποτέλεσμα ήταν 1 – 0 υπέρ του σωματείου Α.Ε. ΔΙΒΡΗ.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 17/02/2018 και ώρα 15.30 στο γήπεδο ΑΜΟΥΡΙΟΥ θα διεξαχθεί ο αγώνας του πρωταθλήματος Β! Κατηγορίας 2ου ομίλου ΑΙΑΝΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ που είχε αναβληθεί.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App