Λευκάδια Νάουσας – ΠΑΣ Λαμία 0-0 (2013) (φωτο)


Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δεν μπορούσε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο η ομάδα της Λαμίας αν και είχε ευκαιρίες δεν κατάφερε να τις μετατρέψει σε γκολ και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Λευκαδια, καθώς το παιχνίδι έληξε 0-0.

Παρόλο που προσπάθησε η Λαμία δεν κατόρθωσε να πετύχει το χρυσό γκολ που θα τις χάριζε τους τρεις βαθμούς της νίκης, περιορίστηκε στον ένα βαθμό της ισοπαλίας.

Ωστόσο ο προπονητής Περικής Αμανατίδης φάνηκε αισιόδοξος για την συνέχεια καθώς κάθε μέρα που περνάει η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Από ένα δοκάρι είχαν και οι δύο ομάδες.
Στο 51΄ για τα Λευκάδια, ύστερα από κόρνερ ο Πίττος πιάνει την κεφαλιά, αποκρούει ο Φιρινίδης και ο Τσαλώνης κάνει το σουτ για να χτυπήσει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και να περάσει άουτ.
Στο 84΄ για τη Λαμία ο Ταμάμης κάνοντας προσποιήσεις μέσα στην περιοχή βρήκε δεξιά τον Διαμαντίδη ο οποίος με τη μια θα κάνει την παράλληλη συρτή σέντρα στον Ζλατκόφσκι με τον τελευταίο να σημαδεύει το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου κ να βγάζει την μπάλα άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ο Μυριούνης με βοηθούς τους Ρίγκο και Μπίτη

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ: Παπαδόπουλος, Μισαηλίδης Α., Κόλα, Μπρέγου, Μισαηλίδης Π., Πίττος, Ζαρογιάννης, Γιαουτζής (87΄ Κοκολης), Λαμπριανίδης, Έξαρχος,  Τσαλώνης (55΄ Δημητριάδης).
Π.Α.Σ.ΛΑΜΙΑ 1964: Φιρινίδης, Παπαδήμας (61΄ Παπαστεργίου λ.τρ.), Κοντοχρήστος, Μκρτσιάν, Γόγολος, Μαλισσόβας, Αντωνίου (68΄ Κουτρομάνος), Zlatkovski, Kolev (78΄ Ταμάμης), Διαμαντίδης, Κιπτίου.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App