Αχιλλέας Νεοκαισάριας – ΠΑΣ Λαμία (2013) 0-1


Με το «δεξί» ξεκίνησε ο Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 τις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας καθώς πήρε το «διπλό» από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας κερδίζοντας τον με σκορ 0 – 1, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν.
Η Λαμία αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήταν σαφώς καλύτερη από τον αντίπαλό της δεν κατάφερε να βάλει γκολ, έτσι το παιχνίδι κρίθηκε στο 86′ όταν μετά από σέντρα του Καραπέτσα ο Ταμάμης που είχε μπει ως αλλαγή λίγα λεπτά πριν, σκόραρε με προβολή μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και είχαν δοκάρι στο 29′ με τον Νάκα.
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Απόστολος Στύλος): Σακελαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσιαμπέρας (90΄ Τρικαλόπουλος), Τσαγκαράκης, Παμλίδης (57΄ Κυρτέγος), Παυλίδης, Νάκας, Κλιάνης (78΄ Σταύρε).
Π.Α.Σ. Λαμία 1964 (Περικλής Αμανατίδης): Φιρινίδης, Σκόρδας, Κοντοχρήστος, Μκρτσιάν, Παπαδήμας, Πάνος (64΄ Κουτρομάνος), Μαλισσόβας, Αντωνίου (78΄ Ταμάμης), Κόλεφ, Διαμαντίδης, Κιπτίου (79΄ Καραπέτσας).

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App