Β’ Φθιώτιδας: Φιέστα με Παρνασσό Αμφίκλειας ο Κηφισσός Κ. Τιθορέας


Την καθιερωμένη φιέστα του Πρωταθλητή του 1ου ομίλου στη Β’ Φθιώτιδας, θα πραγματοποιήσει ο Κηφισσός Κάτω Τιθορέας και έκλεισε φιλικό παιχνίδι με τον Παρνασσό Αμφίκλειας, την Κυριακή 4 Ιουνίου στο γήπεδό του.
Πριν το παιχνίδι η ΕΠΣ Φθιώτιδας, θα πραγματοποιήσει τελετή απονομής μεταλλίων και του Κυπέλλου στον Πρωταθλητή Κηφισσό.
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΠΣΦ:

Επίσης την ΚΥΡΙΑΚΗ 04/06/2017 και ώρα 18.00 στο γήπεδο ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων: Α.Π.Σ. ΚΗΦΙΣΣΟΣ – Γ.Σ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ.
Μετά την λήξη του αγώνα θα γίνει απονομή Κυπέλλου και μεταλλίων από την Ε.Π.Σ.Φ. στο σωματείο Α.Π.Σ. ΚΗΦΙΣΣΟΣ πρωταθλητής της Β! Κατηγορίας 1ου ομίλου περιόδου 2016-2017.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App