Β΄ Φθιώτιδας: Δεν κατέβηκε η Θύελλα, ανακοίνωσε Γενική Συνέλευση


Αυλαία την Τετάρτη 31/5 η αυλαία στα μπαράζ των δευτεραθλητών της Β’ κατηγορίας Φθιώτιδας. Ο Κεραυνός Αγίου Γεωργίου κέρδισε στα χαρτιά το ματς με τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν.

Έτσι στην Α’ κατηγορία Φθιώτιδας θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αστέρας Αγίου Σεραφείμ ο οποίος ισοβάθμησε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα των μπαράζ με τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου, όμως υπερτερούσε στην ισοβαθμία μεταξύ τους.

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (31/5)
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ 3-0 α.α.
ΡΕΠΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

 

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ  9
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ  9
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ -3

Εντωμεταξύ η ομάδα της Μεγάλης Βρύσης εξέδωσε ανακοίνωση για την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης την Παρασκευή στα γραφεία του Συλλόγου για το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς καλώντας με νόημα όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να παρευρίσκονται.

Α.Σ.ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
«ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-06-2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:30 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.ΘΕΜΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΕΖΟΝ. ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ.
Δ.Σ

Ο αρχηγός πάντως της ομάδας Κώστας Παπαθανάσης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook εξέφρασε την έντονη απογοήτευση και πικρία του για την σημερινή μαύρη σελίδα στην φετινή σεζόν της ομάδας όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App