Α’ Φθιώτιδας: Τα συγχαρητήρια του Παμμωλιακού


Τα συγχαρητήριά του εξέδωσε το ΔΣ του Παμμωλιακού στον ΠΑΣ Λαμία για την άνοδο στην Α’ Εθνική, στον Οπούντιο Μαρτίνου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Α’ Φθιώτιδας και την άνοδο στη Γ’ Εθνική, καθώς επίσης και στον Κηφισό Κάτω Τιθορέας, ΑΕ Εχιναίων και Δόξα Μοσχοχωρίου, που βγήκαν Πρωταθλητές και πήραν την άνοδο στην Α’ Φθιώτιδας.

Αναλυτικά:

«Το ΔΣ του Παμμωλιακού, συγχαίρει τον ΠΑΣ Λαμία για την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α’ Εθνική Κατηγορία (Super League) και του εύχεται καλή πορεία. Η παρουσία της πρώτης ομάδας του νομού μας στη μεγάλη κατηγορία, αποτελεί ανάταση για το τοπικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.

Επίσης συγχαίρουμε τον Οπούντιο Μαρτίνου που αναδείχθηκε άξιος Πρωταθλητής Φθιώτιδας 2016-17 και του ευχόμαστε καλή πορεία στη Γ’ Εθνική, όπου σε γνώριμα μέρη γι αυτόν, θα πρεσβεύει το ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας.

Τέλος εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στις ομάδες, Κηφισό Κάτω Τιθορέας, ΑΕ Εχιναίων και Δόξα Μοασχοχωρίου, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στη Β’ Κατηγορία και στους ομίλους που αγωνίστηκαν και τους ευχόμαστε καλή πορεία στην Α’ Κατηγορία Φθιώτιδας.

Με τιμή

Το ΔΣ

ΑΣ ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ 1958

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App