Α’ Φθιώτιδας: Σε Γενική Συνέλευση ο Αστέρας Αγ. Σεραφείμ


Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει η ομάδα του Αστέρα Αγ. Σεραφείμ, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο δευτεραθλητής του 1ου ομίλου από τη Β’ Φθιώτιδας, που πήρε το εισιτήριο της ανόδου στα μπαράζ, αρχίζει να προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά, μιας και θα αγωνίζεται στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Φθιώτιδας μετά από 11 χρόνια που επιστρέφει.
Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο, όπου τα μέλη του μέχρι στιγμής έδειξαν όρεξη για δουλειά και έκαναν πράγματα αξιοζήλευτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Α.Σ. ΑΣΤΗΡ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Το Σάββατο 10/6 και ώρα 7.30 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή γενική συνέλευση στα γραφεία του Α.Σ ΑΣΤΗΡ με θέμα την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη γιατί η ομάδα μας μετά από 11 χρόνια επιστρέφει στην Α κατηγορία.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App