Α’ Φθιώτιδας: Ο Ανδρέας Ανυφαντής προπονητής στη Δόξα Μοσχοχωρίου


Στο πρόσωπο του Ανδρέα Ανυφαντή κατέληξε η διοίκηση της Δόξας Μοσχοχωρίου, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να την οδηγήσει στην Α’ Φθιώτιδας.
Με την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, οι Πρωταθλητές του 3ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, ήδη έκαναν τα πλάνα τους για την επόμενη ημέρα.
Οι της Δόξας τα βρήκαν σε όλα με τον Ανδρέα Ανυφαντή, έναν γνώστη της κατηγορίας, με πολύ καλή παρουσία και άριστα δείγματα της δουλειάς του, όπου εργάστηκε.

Who is who
Ο Ανδρέας Ανυφαντής υπήρξε ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε μεταξύ άλλων ομάδων και στον ΠΑΣ Λαμία, όπου τον υπηρέτησε αμέσως μετά που κρέμασε τα παπούτσια του, ως βοηθός προπονητή στη Γ’ Εθνική κατέχοντας το δίπλωμα Uefa B’.
Στη συνέχεια εργάστηκε στα τμήματα υποδομής και τις ακαδημίες του Αίαντα Λαμίας, ενώ παράλληλα απέκτησε το δίπλωμα Uefa A’.
Ανέλαβε την ομάδα του Νέου Κρίκελλου, όπου τα δείγματα δουλειάς όπου ήταν τέτοια, τόσο σε επιπέδο προπονητικής, όσο και σε επίπεδο οργάνωσης της ομάδας, με τα αποτελέσματα να είναι πέρα από θετικά, ορατά και δια γυμνού οφθαλμού.
Κύρια χαρακτηριστικά του, είναι η πολλή δουλειά, η οργάνωση, η δικαιοσύνη και η αξιοκρατία, πράγματα που καταμαρτυρούν όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του, ποδοσφαιριστές και παράγοντες.
Πρόκειται για έναν νέο και φέρελπι προπονητή ποδοσφαίρου, που υπηρετεί το ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας, με όρεξη για δουλειά, δίψα για μάθηση και που παρουσιάζει έργο.
Πραγματικά το μέλλον του ανήκει.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App