Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Θα τιμήσει το «δράκο» ο Άρης Αμφίκλειας


Τον Παναγιώτη Γιαννάκη θα τιμήσει ο Άρης Αμφίκλειας, σε φιλανθρωπικό φιλικό που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 10 Ιουνίου με τον Λοκρό Αταλάντης.
Πρόκειται για μια κίνηση με έντονη τη ευαισθησία των ανθρώπων της Αμφίκλειας, για ένα συμπολίτη του, που δίνει τη μάχη με την επάρατη νόσο.
Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της διοργάνωσης, έχουν καλέσει για να βραβεύσουν ένα από τα ιερά τέρατα του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΡΗΣ Αμφίκλειας

To Σάββατο 10 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Αμφίκλειας θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού σκοπού μεταξύ των ομάδων Α.Σ.ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ VS Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ

Τιμώμενο πρόσωπο μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού μπάσκετ ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ!!!

Τα έσοδα των προσκλήσεων(Θα υπάρχουν προσκλήσεις των 5 ευρώ) θα δοθούν σε συμπολίτη μας όπου δίνει την μάχη του με την επάρατη νόσο.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να δώσει το παρόν ,να τιμήσει με την παρουσία του τον «δράκο» του Ελληνικού μπάσκετ και να βοηθήσει τον συνάνθρωπο μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για αυτόν και την οικογένεια του!

Μετά τιμής το Δ.Σ. του Α.Σ. Άρης Αμφίκλειας.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App