Α΄ ΕΣΚΑΣΕ: Κοπή πίτας για τον Άρη Αμφίκλειας (photos)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του συλλόγου του Άρη Αμφίκλειας το βράδυ του Σαββάτου 13/1.

Ο ίδιος ο Σύλλογος ανέφερε:
«Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον σύλλογο μας καθώς τιμήθηκε από τον πρόεδρο της ένωσης μας για την κίνηση fair play του συλλόγου μας στο παιχνίδι με τον ΓΣ Αυλίδας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο της ένωσης μας(Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.) κ Μελετίου για την τιμή να αποδεχτεί την πρόσκληση μας,το μέλος του ΔΣ της ένωσης μας κ Χαρατσή για την παρουσία του καθώς και όλο τον κόσμο της περιοχής μας όπου και γέμισε την αίθουσα της εκδήλωσης!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την παρουσία τους θα θέλαμε να δώσουμε στην αντιδήμαρχο Αμφίκλειας Ελάτειας κ Στιβαχτή, στον αντιδήμαρχο Ελάτειας κ Λαπατσάνη καθώς κ στον πρόεδρο της Αμφίκλειας κ Κόλλια!

Όπως εγκαίρως είχαμε ενημερώσει οι Γιώργος Σιγάλας, κ Γιάννης Σιούτης δεν παρευρέθηκαν κοντά μας, θα θέλαμε όμως να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Σιγάλα για την δημόσια τοποθέτηση του μέσο τηλεφωνικής επικοινωνίας μέσω της ηχητικής εγκατάστασης όπου και χαιρέτησε τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση!

Καλή χρονιά και του χρόνου με υγεία

 

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App