Στίβος: ζητούν απαντήσεις από το δήμο Λαμιέων


Το παρόν κείμενο, το οποίο υπογράφουν 211 συμπολίτες μας (ενήλικοι αθλητές, γονείς ανηλίκων αθλητών, προπονητές στίβου και φίλοι του στίβου) πρωτοκολλήθηκε στο Δήμο Λαμιέων στις 17-11-2016 με αρ.πρωτ. 66307. Ωστόσο από τότε καμία επίσημη απάντηση δεν έχει δοθεί ως προς την επίλυση των αιτημάτων. Όπως αναφέρουν οι 211 συμπολίτες μας ως πότε πρέπει να περιμένουν όταν βρίσκονται στο μέσον της προπονητικής και αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Προς: κ. Δήμαρχο Λαμιέων
Κοιν: Αντιδήμαρχο για αθλητικά θέματα

Γεμάτη υπερηφάνεια για τις πολύ μεγάλες επιτυχίες του Στίβου της πόλης μας (1η και 4η θέση στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα, νίκες σε Βαλκανικούς και Πανελλήνιους Αγώνες) και με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τα αθλητικά της μέλη, η στιβική οικογένεια της Λαμίας επαναφέρει για μια ακόμη φορά πάγια και χρόνια αιτήματα:

Συγκεκριμένα ζητούμε και απαιτούμε:
1.Την επιτάχυνση των απαραίτητων ενεργειών για την αποπεράτωση του Χαλκιοπούλειου Σταδίου Λαμίας.
2. Την επίστρωση με χώμα της πίστας του στίβου του ΔΑ.Κ. Λαμίας.
3. Τη βελτίωση όλων των βαλβίδων αλμάτων και ρίψεων, οι οποίες υπάρχουν στη Λαμία.
4. Τη θέσπιση Κανονισμού Λειτουργίας του Δ.Α.Κ. Λαμίας

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Έχετε τη δυνατότητα, με την προώθηση των αιτημάτων του στιβικού κόσμου, να αναγορευθείτε ως ευεργέτης του στίβου της Λαμίας και της Φθιώτιδας και να δικαιώσετε το όνειρο πολλών γενεών, που οραματίστηκαν ένα χώρο κατάλληλο και καλύτερες συνθήκες προπόνησης, ένα χώρο που θα τιμά την πόλη, θα αποτελεί κίνητρο για την ενασχόληση των μελλοντικών γενιών και θα εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για να επιτύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και διακρίσεις που θα τιμούν τους ίδιους και την πόλη τους.

Τηλ. Επικοινωνίας: Οδαντζίδης Κων/νος    6970268649
Καλτσής Κων/νος        6972725059
Ζαγγανάς Νίκος           6944614560

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App