Υποδομές: Την Τετάρτη 14/6 ο Τελικός Πρωταθλήματος Παίδων


Από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, ανακοινώθηκε πως ο Τελικός του Πρωταθλήματος Παίδων » Γιάννης Λάμπρου» 2016-17, Αίαντας Λαμίας-Ακαδημία Ποδ. Λαμίας, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, στο γήπεδο της Ανθήλης.
Αναλυτικά:
Την ΤΕΤΑΡΤΗ 14/06/2017 και ώρα 18.00 στο γήπεδο ΑΝΘΗΛΗΣ θα διεξαχθεί ο Τελικός Αγώνας του πρωταθλήματος ΠΑΙΔΩΝ της Ε.Π.Σ.Φ. για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 μεταξύ των ομάδων ΑΙΑΝΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ.

Τέλος τον Τελικό θα διευθύνουν οι:

Τελικός ΠΑΙΔΩΝ Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας Τετάρτη 14-6-2017 ΩΡΑ: 18.00 ΓΗΠ ΑΝΘΗΛΗΣ
Αγώνας: ΑΙΑΝΤΑΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΚΑΔ ΠΟΔ ΛΑΜΙΑΣ
Διαιτητής: ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ
Βοηθοί: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ – ΤΣΑΜΑΣΙΩΤΗ
4ος Διαιτητής : ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App