Υποδομές: Τα χαμόγελα στο ΔΑΚ συνεχίστηκαν για 2η ημέρα (photos)


Τα χαμόγελα των παιδιών από τα Δημοτικά Σχολεία της Λαμίας και της Φθιώτιδας, συνεχίστηκαν και για δεύτερη ημέρα στο ΔΑΚ Λαμίας, μιας και συμμετείχαν στο 1ο Παμφθιωτικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου για την ενίσχυση των δράσεων του οργανισμού «Το χαμόγελο του Παιδιού».

Με αμείωτη ένταση όλα τα παιδιά έδειξαν το αγωνιστικό τους πρόσωπο, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στις παράλληλες δράσεις, παίζοντας βόλει, επιτραπέζιο χόκει και ποδοσφαιράκι, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν στα όργανα των Σπουδαστών του ΤΕΙ Λαμίας, όργανα ενδυνάμωσης και άλλα.

Ο Στίβος Άσκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η Κυκλοφοριακή Αγωγή από την Τροχαία Λαμίας και οι Πρώτες Βοήθειες από τον Ερυθρό Σταυρό, προκάλεσαν το ενδιαφέρον των παιδιών πολιορκώντας τους υπεύθυνους με ερωτήσεις.

Όπως δείχνουν, η όλη διοργάνωση τείνει να γίνει θεσμός από την πρώτη κιόλας φορά που πραγματοποιήθηκε, μιας και η Λαμία και οι φορείς αγκάλιασαν το γεγονός και έδειξαν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Από την άλλη, οι υπεύθυνοι του οργανισμού «Το χαμόγελο του Παιδιού», δεν είχαν λόγια να περιγράψουν αυτό που έζησαν στη Λαμία, τονίζοντας πως η διοργάνωση της Λαμίας θα αποτελέσει οδηγό για παρόμοιες διοργανώσεις σε άλλες πόλεις.

Δείτε το φωτορεπορτάζ
* Οι κοντινές φωτογραφίες έχουν θολότητα, βάση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων ανηλίκων.

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App